Διαδικασία Διαχείρισης Καθυστερήσεων

 

Σύμφωνα με τον Κώδικα, η Gordian Holdings Limited εισήγαγε μια διαδικασία σχεδιασμένη να βοηθήσει τους πελάτες μας που είναι σε καθυστέρηση με την αποπληρωμή δανείων τους ή σε κίνδυνο να εισέλθουν σε καθυστερήσεις, με σκοπό την επίλυση του προβλήματος.
Η συνεργασία του πελάτη αποτελεί απαραίτητο στοιχείο της διαδικασίας διαχείρισης των καθυστερήσεων.
Η διαδικασία περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

 

1. Επικοινωνία:
Επικοινωνία μεταξύ εσάς, του δανειολήπτη και της Gordian Holdings ως δανειστή, για να κατανοήσουμε καλύτερα τις τρέχουσες οικονομικές σας δυσκολίες και να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε καλύτερα τη Διαδικασία Διαχείρισης Καθυστερούμενων οφειλών.

 

2. Οικονομικές πληροφορίες:
Για να μπορέσουμε να εξετάσουμε την υπόθεσή σας και να αξιολογήσουμε το ενδεχόμενο επίλυσης της κατάστασης, είναι αναγκαίο όπως αποκτήσουμε μια λεπτομερή εικόνα της οικονομικής σας κατάστασης. Ανατρέξτε στην ενότητα σχετικά με τις Απαιτούμενες Οικονομικές Πληροφορίες παρακάτω για λεπτομέρειες σχετικά με τα στοιχεία που απαιτούνται.

 

3. Αξιολόγηση των οικονομικών πληροφοριών:
Ο Αρμόδιος Λειτουργός της Gordian Holdings θα προβεί στην εξέταση του δανείου σας και των οικονομικών καταστάσεών σας για να αξιολογήσει εάν θα ήταν δυνατό όπως υπάρξει μια βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη λύση αναδιάρθρωσης για εσάς.

 

4. Πρόταση λύσεων αναδιάρθρωσης:
Έχοντας εξετάσει τα δεδομένα, ο Αρμόδιος Λειτουργός αποφασίζει εάν θα μπορούσε να υπάρξει κατάλληλη και βιώσιμη λύση για το δάνειό σας.

 

5. Ανακοίνωση της πρότασης αναδιάρθρωσης:
Η πιθανή προτεινόμενη λύση αναδιάρθρωσης θα σας κοινοποιηθεί εγγράφως. Καμία συμφωνία δε μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς τη συγκατάθεσή σας, έτσι θα πρέπει να συμφωνήσετε με την προτεινόμενη ρύθμιση ή αλλαγή.

Ο Αρμόδιος Λειτουργός είναι διαθέσιμος για να αξιολογήσει την οικονομική σας κατάσταση και να αναπτύξει μια πιθανή λύση αναδιάρθρωσης για το δάνειό σας. Προκειμένου να ζητήσετε αναθεώρηση στο πλαίσιο της Διαδικασίας Διαχείρισης Καθυστερήσεων, παρακαλούμε όπως υποβάλετε άμεσα το έγγραφο «Προσωπική Οικονομική Κατάσταση» στον παρακάτω σύνδεσμο.

Το συμπληρωμένο έντυπο σχετικά με την υποβολή αίτησης αξιολόγησης της οικονομικής σας κατάστασης θα πρέπει να αποσταλεί στον Αρμόδιο Λειτουργό με τον οποίο βρίσκεστε σε επικοινωνία, στην παρακάτω διεύθυνση:

Gordian Holdings Limited
Κωστή Παλαμά 20,
Μέγαρο Ασπελια,
2ος όροφος,
1096 Λευκωσία,
Κύπρος

 

Απαιτούμενες Οικονομικές Πληροφορίες:
Για τους δανειολήπτες που είναι φυσικά πρόσωπα:
- Μια ολοκληρωμένη προσωπική οικονομική κατάσταση (Personal Financial Statement), Λήψη 
- Συμπληρωματικές πληροφορίες και αποδεικτικά στοιχεία οικονομικής κατάστασης όπως τυχόν ζητηθούν από τον Αρμόδιο Λειτουργό.

 

Για τους δανειολήπτες που είναι νομικά πρόσωπα:
- Ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις (ή μη ελεγμένους λογαριασμούς εάν οι ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις δεν είναι διαθέσιμες)
- Συμπληρωματικές πληροφορίες και αποδεικτικά στοιχεία οικονομικής θέσης όπως τυχόν ζητηθούν από τον Αρμόδιο Λειτουργό

 

Υπηρεσία Πληροφοριών Πιστοληπτικής Ικανότητας
Η Gordian Holdings Limited υποχρεούται να αναφέρει τυχόν αποπληρωμές δανείων που δεν πραγματοποιήθηκαν στην Artemis Bank Information Systems Ltd («Artemis») - αυτό μπορεί να επηρεάσει την πιστοληπτική σας ικανότητα, η οποία μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά σας να λάβετε πίστωση στο μέλλον.

 

 

Ενστάσεις

Έχετε επιπλέον δικαιώματα στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας - αυτά περιλαμβάνουν το δικαίωμα υποβολής ένστασης στην Επιτροπή Ενστάσεων μας.

 

Για να υποβάλετε ένσταση, στείλτε γραπτώς μια επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση:

Επιτροπή Ενστάσεων
Gordian Holdings Limited
Κωστή Παλαμά 20,
Μέγαρο Ασπελια,
2ος όροφος,
1096 Λευκωσία,
Κύπρος

 


Διαδικασία Ενστάσεων